Newsroom
21 May
21May

Ο προπονητής της χρονιάς στην Euroleague μίλησε ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό (24/5,22:00,NovaSportsPrime) ενώ στάθηκε στην μαχητικότητα των ερυθρολεύκων

Ο Ισπανός τεχνικός των Μαδριλένων σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το Βερολίνο μίλησε εφ' όλης της ύλης και κυρίως στάθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού του Final Four του Βερολίνου (24/5,22:00,NovaSportsPrime).

Συγκεκριμένα, έπλεξε το εγκώμιο στον Γιώργο Μπαρτζώκα αναφέροντας ότι είναι η ψυχή της ομάδας του ενώ επίσης τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν χαρακτήρα μονομάχου και δεν τα παρατάνε ποτέ.

Τέλος, υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει θέσει τον πήχη ψηλά και είναι έτοιμη να κάνει το back-to-back μετά και την περυσινή της κατάκτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή της ομάδας, ένα απόλυτος ηγέτης. Έχει βάλει τη σφραγίδα του στον σύλλογο, τόσο προπονητικά όσο και με την προσωπικότητά του. Και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει ποτέ. Όταν είσαι μπροστά στο σκορ δεν μπορείς να νιώσεις σίγουρος γιατί επιστρέφουν στο ματς.

Δεν σκεφτόμαστε τίποτε περισσότερο από τον ημιτελικό, καθώς είναι το ματς που θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να γράψουμε άλλη μια σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Είναι μια ομάδα, που παλεύει στο μέγιστο, δεν τα παρατάει ποτέ και έχει τον χαρακτήρα του μαχητή. Έδειξαν και στα play off πόσο συμπαγείς είναι ως σύνολο. Πάνε τα ματς σε λίγες κατοχές και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το επιθετικό σου παιχνίδι. Εμείς προτιμάμε να παίζουμε με περισσότερες κατοχές και σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν. Έχουμε την αμυντική σκληράδα και στιβαρότητα ώστε να πάνε σε λίγες κατοχές."



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.